| Ezberim.com panda hikayesi
einsamleben:einsamleben ve pandası mutlu mesut hayatlarını sürdürmektedirler... Ama onları bekleyen tehlikenin farkında bile değildiler.. Kapalı kapılar ardında onlar için tuzaklar kuruluyor.. kumpazlar hazırlanıyordu..
yagmurda_dans:bu pandayı kaçırmalıyız..
sabırlı:bırak abi ya ne pandası... boşver biz tatile gidelim bak deniz kum güneş..
yagmurda_dansnan olum.. einsamlebenden intikam almalıyız... bizi forumdan uzaklaştırmanın cezasını çekecek (kötü adam gülüşü...)
sabırlı:bizi forumdan mı uzaklaştırdılar..
yagmurda_dans:sen ne sanıyon?
sabırlı:abi mouse um bozuldu ondan giremiyorum nete.. zati yaz geldi.. bak kumsallar insan kaynıyor.. rus kaynıyor..
yagmurda_dans:aklın fikrin deniz kum... şimdi bırak bunları da bana ekşi yi bul..
sabırlı:ekşiyi bulmak için kapalı kapılardan dışarı çıkar..
sabırlı:nan ne sıcakmış kapalı kapılar ardı.. klima falan taktırmak lazım..
anorko:bu saatlarde einsamleben ve pandasını takip etmektedir.. Tedbirli kıyafetle takibini sürdüyordu... o gün elektrikçi kılığına girmişti...
slm tsr:ablaaa.. benim uzaktan kumandalı arabam bozuldu.. yapar mısın.. yaparsan çiklet veririm..
ekşi:çiklete karşı koyamadığı için çocuğun isteğini kabul eder... ama bu ona pahalıya patlar... çünkü einsamleben ve pandasını kaybetmiştir.. ekşi şimdi kara kara yagmurda_dans a ne cevap vereceğini düşünür.. bu sırada sabırlı nın sesini duyar.. beraber yagmurda_dans ın yanına giderler..
yagmurda_dans:nasıl kaybedersin onları.. nasıl nasıl nasıl?
ekşi:bir anda kayboldular... bir daha olmaz.. özür dilerim..
sabırlı:abi biraz sessiz yaa... galatasarayın şampiyonkluk törenini seyrediyorum..
yagmurda_dans:kapat nan televizyonu.. kupayı yediririm sana şimdi.
sabırlı:denize gidebilecek mi?
ekşi:einsamleben izini bulabilecek mi?
az sonra..
___________________________________________________________________________ diße vurDuk ...dißin ßiLe ...canı yanDı...
mahcußuz...! |