Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-15-2007, 11:24 PM   #1 (permalink)
Görev Alma Vakti

[[F!YaKaLı]] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 12477
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 284
248 Mesajına
449 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 252
Rep Puanı: 21510
Rep Derecesi:
[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute[[F!YaKaLı]] has a reputation beyond repute
Ezberim.com panda hikayesi

einsamleben:einsamleben ve pandası mutlu mesut hayatlarını sürdürmektedirler... Ama onları bekleyen tehlikenin farkında bile değildiler..

Kapalı kapılar ardında onlar için tuzaklar kuruluyor.. kumpazlar hazırlanıyordu..

yagmurda_dans:bu pandayı kaçırmalıyız..

sabırlı:bırak abi ya ne pandası... boşver biz tatile gidelim bak deniz kum güneş..

yagmurda_dansnan olum.. einsamlebenden intikam almalıyız... bizi forumdan uzaklaştırmanın cezasını çekecek (kötü adam gülüşü...)

sabırlı:bizi forumdan mı uzaklaştırdılar..

yagmurda_dans:sen ne sanıyon?

sabırlı:abi mouse um bozuldu ondan giremiyorum nete.. zati yaz geldi.. bak kumsallar insan kaynıyor.. rus kaynıyor..

yagmurda_dans:aklın fikrin deniz kum... şimdi bırak bunları da bana ekşi yi bul..

sabırlı:ekşiyi bulmak için kapalı kapılardan dışarı çıkar..

sabırlı:nan ne sıcakmış kapalı kapılar ardı.. klima falan taktırmak lazım..

anorko:bu saatlarde einsamleben ve pandasını takip etmektedir.. Tedbirli kıyafetle takibini sürdüyordu... o gün elektrikçi kılığına girmişti...

slm tsr:ablaaa.. benim uzaktan kumandalı arabam bozuldu.. yapar mısın.. yaparsan çiklet veririm..

ekşi:çiklete karşı koyamadığı için çocuğun isteğini kabul eder... ama bu ona pahalıya patlar... çünkü einsamleben ve pandasını kaybetmiştir.. ekşi şimdi kara kara yagmurda_dans a ne cevap vereceğini düşünür.. bu sırada sabırlı nın sesini duyar.. beraber yagmurda_dans ın yanına giderler..

yagmurda_dans:nasıl kaybedersin onları.. nasıl nasıl nasıl?

ekşi:bir anda kayboldular... bir daha olmaz.. özür dilerim..

sabırlı:abi biraz sessiz yaa... galatasarayın şampiyonkluk törenini seyrediyorum..

yagmurda_dans:kapat nan televizyonu.. kupayı yediririm sana şimdi.

sabırlı:denize gidebilecek mi?

ekşi:einsamleben izini bulabilecek mi?

az sonra..

[[F!YaKaLı]] Mesajına
3 Kere Teşekkür Edildi:
Anarko (02-15-2007), einsamleben (02-16-2007), éK$i (02-15-2007)