Ezberim Ailesi kamp kurmaya kalkarsa 2.Bölüm
Sesler yaklaştıkça kızların korkusu artmaktadır…bu arada yamyamlarda yaklaşmaktadır. Efilen; hani bura güvenliydi.hani yamyamlar olmazdı ben eve gitmek istiyorum Xgul_gulx: bende eve gidicem korkuyorum Ekşi : yamyamlara yem olmak istemiyorum Dolunay Şovalyesi : durun kızlar sakinleşin biz varken size bir şey olmaz merak etmeyin Rebelgırl: iyi de nasıl kurtulacaz bunlardan Pembeli Pisi : ben daha çok gencim Selin :) : ben de
Bu arada sesler oldukça yaklaşmıştır.Hatta yaklaşmakla kalmamış bir grup zenci yamyam grubumuzun yanına gelmiştir…Ellerinde demir oraklar vardır ve bizim gruba tutmaktadırlar… einsamleben : ya bakın beyler kardeşlerim biz bura da bir geceliğine kalacağız yarın gidiyoruz rahatsız ettik affedin ama izin verin rahat kalalım. Yamyam : yam yam yam yam Anarko : yam yam yam yam yam yok burada yam yam yam yam yam Sabırlı : ne yapıyorsun Anarko Anarko: ne yapayım yani onların dilinden konuşuyorum… Ekşi : giderler mi dersiniz Slm_tsr : korkmayın giderler ya Efilen : ya gitmezlerse o zaman ne yaparız Yağmurda_dans :hiçççç sadece yemek oluruz Slm_tsr: kimin eti körpe kimin eti güzel acaba Anarko : bence de önce onu kurban edelim. Pembeli Pisi : ya saçmalayın kurtulacağız buradan merak etmeyin Yam yam : yam yam yam yam yam yam Sabırlı: yam yam yam hımmm yok burada yam yam yam Ekşi:Sabırlı sende mi Sabırlı: ne yapalım şansımızı deneyelim… Yamyam : yam yam yam yürüyün yam yam yam
Bütün kızlar korkuyla büzüşürler erkeklerde kızları korumaya çalışmaktadırlar ama yine de çok korkarlar… Anarko:bakın beyler biz yam yam yam yam değiliz bizler insanız gidin lütfen rebelgril: tabi ki insanız bizden yemek memek olmaz başka kapıya… Dolunay Şovalyesi : zaten bizden yemek olsaydı içimizden birini size sunardık… Yamyam : yam yam yam yam yam yam yam yammmm
Diyerek grubun içinden kurban olarak seçtikleri einsamleben’e doğru ilerlemektedir… (karışmasın diye ayrı bir başlık açtım umarım sakıncası yoktur.)
___________________________________________________________________________ Sitemizde İllegal paylaşım yasaktır.. Üyeler onay gerektirmeden mesaj ve konu atabilmektedir. Yöneticilerimizin gözünden kaçan illegal paylaşımları tespit ederseniz lütfen buraya tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır... "Bence Dünyanin Yedi Harikasi : 1) görmek 2) duymak 3) dokunmak 4) tatmak 5) hissetmek 6) gülmek 7) ve sevmek... Görmekten, duymaktan, dokunmaktan, tatmaktan, hissetmekten, gülmekten ve sevmekten mahrum olmayacaginiz bir yasam dilerim...
Konu KrALiÇe tarafından (02-18-2007 Saat 04:41 AM ) değiştirilmiştir..
|