Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2007, 04:40 PM   #10 (permalink)
Banned
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 8327
Teşekkürler: 134
433 Mesajına
662 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 10797
Rep Derecesi:
Tin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond repute
Standart --->: DeV ARşiV ::.. SeVGi & AŞK MeSajLaRı.......... Tin@rji Farkıyla

Evlenmek kafese benzer içindekiler çıkmak için,dışardakiler girmek için uğraşır.

Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.

Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

Bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıki mecnun menem mecnunun ancak adı vardır

Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR

Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!

Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek.

Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş.

Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum

DUYGULARINIZI BELLİ ETMEKTEN ASLA ÖZÜR DİLEMEYİN BURADA GERCEKLER SiZDEN ÖZÜR DİLESİN.

HATIRLARMISIN!SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN HERKEZ GÜLÜYORDU .ÖYLE BİR ÖMÜR GEÇİRKİ HERKEZ AĞLASIN ÖLDÜĞÜNDE SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE.

EVEREK YASAMAK HAYATTAKİ EN BÜYÜK MEYDAN OKUMADIR

Ben Yalnızlığımı Anladığım Zaman Çaresiz Kaldım.

insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım

Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız

Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

Daima gülümse; çünkü dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim

Sen benimdin,rüyanın görkemiyle doldum. Ben uykuda sultandım,Uyanınca hiç oldum...

Karanlıklara sitem edeceğimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlığa dönerdi

Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri

Bir silahım olsaydı, bir silahım Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizliği alnın tam ortasından vururdum

Tin@rji isimli Üye şimdilik offline konumundadır