Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2007, 04:35 PM   #1 (permalink)
Banned
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 8327
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 134
432 Mesajına
660 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 10777
Rep Derecesi:
Tin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond repute
Standart Komik Mesajlar

* Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.

* Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?

* Sayin abone... Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur. Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz

* Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir

* Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum

* Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda "kuru saçlar için" yaziyor!!!

* Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin. Çok zevkli oluyor...

* Abi beni niye anlamiyon. Sende idrak yollari enfeksiyonu mu var?

# Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin.

# Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi

# Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum

# Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong

# Bu tüp bebek hatali; Hep gaz kaçiriyor...

Tin@rji isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Tin@rji Mesajına
2 Kere Teşekkür Edildi:
cursed1160 (12-06-2007), Dark Girl (08-07-2007)