--->: Vista'nın İlk Açığını Ruslar Buldu
ne en güven li ya ben home preminyum aldım ikikere bilgisayr çöktü birin cisinde ekran gidip gelmeye başladı ikincisindede açtıgımda vindows işletim sistemi uçmuş üstüne üstlük panda platinyum kullanıyorum birde en iyisi xp verdiyim 300 ytl yanarım ama birde şuvar vista yı erken çıkardılar ve sistemin açıklarını kapatmadan milletde hucum etti tabi aradıgını bulamadı vista anca 1 seneye kadar belkide taha fazla zamanda rayına oturur ozamana kadar windows 7 serisi çıkar paylaşımın için teşk
___________________________________________________________________________ Sitemizde İllegal paylaşım yasaktır.. Üyeler onay gerektirmeden mesaj ve konu atabilmektedir. Yöneticilerimizin gözünden kaçan illegal paylaşımları tespit ederseniz lütfen buraya tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır... "Bence Dünyanin Yedi Harikasi : 1) görmek 2) duymak 3) dokunmak 4) tatmak 5) hissetmek 6) gülmek 7) ve sevmek... Görmekten, duymaktan, dokunmaktan, tatmaktan, hissetmekten, gülmekten ve sevmekten mahrum olmayacaginiz bir yasam dilerim... |