Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 01:12 AM   #10 (permalink)
Prenses

einsamleben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 13021
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 1113
888 Mesajına
1342 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 364
Rep Puanı: 27285
Rep Derecesi:
einsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond repute
Standart --->: Benim Hakkımda...

veyselcim cnm o güzel sözlerin için çok teşekkür ederim saol =)

ben gene yanında yanınızda olmaya devam edicem çünkü hepinizi çok seviyorum engincim =)

ceroşum benim sizin gibi iyi insanları nası kırabilirim ki ben..geldiğimden beri her konuda beni dinledin yardımcı oldun siteyle ilgili olsun özel konularda olsun hep yanımdaydın çok saol cnm benim =)

senin lensli çömün avukat olcak bi gün ama senin desteğine ihtiyacı var yardımcı ol şu çömüne biraz =)bi 10sene sora arıcam seni ben avukat oldum diye tabi ömrüm yeterse =)

iiki sizin gibi insanları tanımışım iiki ezberimdeyim hepinizi çoook seviyorum =)

einsamleben isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
einsamleben Mesajına
2 Kere Teşekkür Edildi:
KrALiÇe (09-09-2007), Tin@rji (09-11-2007)