--->: TV de Bugün 12 Eylül Çarşamba
KANAL 7 
Deniz Feneri Türü: Aktüalite Tarih-Saat: 12.09.2007 22:15
KANSER HASTALARINA DENİZ FENERİ DESTEĞİ BOSNA�DA YENİ BİR EĞİTİM FAKÜLTESİ Deniz Feneri bu hafta Erzurum ve Bosna�da yardım faaliyetlerini sürdürüyor. 20 yıldır görmeyen üç çocuk annesi Şehrinaz Çalışkan�ın umudu olan Deniz Feneri, Erzurum�un Gökçedere köyünde de 26 aileye yardım etti. Kanser hastası küçük çocuklara hediyelerin dağıtıldığı bölümde, hasta çocukların ailelerine de destek veriliyor. Erzurum�da yapılan bu çalışmaların yanı sıra Bosna�da Deniz Feneri tarafından yaptırılan Eğitim Fakültesi�nin açılışı da programda ekrana gelecek. Erzurum�dan yapılacak canlı yayın sırasında Deniz Feneri Derneği Erzurum Temsilciliği�nin açılışı da gerçekleştirilecek. Uğur Arslan ve İbrahim Uğurlu�nun (Ramazan Ağabey) sunduğu Deniz Feneri�nde hayatın içinden gerçek yaşam hikayeleri ekrana geliyor. Deniz Feneri bu hafta Erzurum�dan canlı yayınla ekrana gelecek. Deniz Feneri Erzurum Temsilciliği�nin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak. Program sırasında Erzurum�da yapılan çalışmalar ekrana gelecek. Yirmi yıldır gözleri görmeyen Şehrinaz Çalışkan, 3 çocuk annesi. Kalp hastası eşi, hamal pazarında iş bulabilirse gündeliği 5 YTL�ye çalışıp evinin ekmeğini kazanıyor. Zor şartlarda üç çocuk okutmaya çalışan ailenin geçinmesi hiç kolay değil. Eşyasız yaşadıkları tek göz odanın bile kirasını veremeyen Çalışkan ailesine Deniz Feneri yardım eli uzatacak. Deniz Feneri bir toplu dağıtımını da Erzurum�un Oltu ilçesine bağlı Gökçedere köyünde gerçekleştirdi. Oltu�nun en büyük köyü olan Gökçedere halkı hayvancılıkla geçiniyor. Ekim alanları sınırlı olduğu için gençler köyü terk edip çalışmak için şehirlere göç etmişler. 252 haneli Gökçedere köyünde 26 aileye gıda, temizlik malzemesi ve temel ihtiyaçlardan oluşan paketler dağıtıldı. Yoksul ailelerin mutluluğu Deniz Feneri�nde. Deniz Feneri Atatürk Üniversite Bölüm�ünde tedavi gören 31 hastaya giyim, oyuncak ve kırtasiye yardımında bulunuldu. Küçük hastaların yüzlerindeki mutluluğun görüntülerini Deniz Feneri, izleyenleriyle paylaşacak. Masraflarını karşılayamayan hastalarla da görüşen Deniz Feneri, ailelere de yardım eli uzatıyor. Bosna�daki Cemal Biyediç Üniversitesi�nin, savaşta büyük hasar görmüş, yıkılmak üzere olan Eğitim Fakültesi Deniz Feneri tarafından onarılarak eğitime açıldı. 7 ayda bitirilen ve 500 bin Euro�ya mal olan Eğitim Fakültesi�nin açılışından görüntüler Deniz Feneri�nde ekrana gelecek. Uğur Arslan ve İbrahim Uğurlu�nun (Ramazan Ağabey) sunduğu Deniz Feneri, Çarşamba akşamı saat 22.15�te Kanal 7 ekranlarında.
___________________________________________________________________________ Sitemizde İllegal paylaşım yasaktır.. Üyeler onay gerektirmeden mesaj ve konu atabilmektedir. Yöneticilerimizin gözünden kaçan illegal paylaşımları tespit ederseniz lütfen buraya tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır... "Bence Dünyanin Yedi Harikasi : 1) görmek 2) duymak 3) dokunmak 4) tatmak 5) hissetmek 6) gülmek 7) ve sevmek... Görmekten, duymaktan, dokunmaktan, tatmaktan, hissetmekten, gülmekten ve sevmekten mahrum olmayacaginiz bir yasam dilerim... |