Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-14-2007, 10:42 PM   #8 (permalink)
Görev Alma Vakti

scorpion_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 2007
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 2913
1636 Mesajına
2655 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 380
Rep Puanı: 31068
Rep Derecesi:
scorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond repute
scorpion_09 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap : --->: Msn Messenger 7.5 Kullanmak İsteyenler Live Messenger Kullanmak İsteme

Alıntı:
DoLuNaY ŞoVaLyEsİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nefret edıyorum live messengerdan hic bir ozellıgı yok heryeri reklam

bugün oturum açmak istedim hem seçenek koymuşlar yeni sürüm var yüklemek isityor musunuz diye hayır seçeneğini tıklıyrum o zamanda oturum açmıyo bi kaç kere denedim ondan sonra yükledi yeni güncellemeleri sonra oturum açtı madem öyle yapacasınız neden seçenek koyup soruyorsunuz ki!!!!!emrivaki yapmaktan başka bi şey değil yaptıkları şey

scorpion_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır