Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2007, 02:19 PM   #1 (permalink)
Ezberci Olmuş
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 23309
Teşekkürler: 21
8 Mesajına
14 Kere Teşekkür Edildi
Standart Benden Size Çok Komik Haberler

ŞOK ŞOK ŞOK. BUGÜN HİÇ BİR MANKEN ÜSTSÜZ YAKALANMADI. EKMEĞİMİZDEN OLCAZ YAAAAAA.. NE YAPALIM BİZDE BU AKŞAM MANKENSİZ HABERLERİ VERELİM. ŞİMCİK HABERLER. ONDAN SONRA BEKLEMEYİN HAVA DURUMU İÇİN. ONU VERMİYORUM

bilim dünyasında şok gelişme...

Kış ve yaz saati uygulaması gece saat 02 de yapılırken, vatandaşlardan bu saatte kalkıp düzeltemiyoruz. Bunu daha erken saate alın isteklerine cevap verdi.. Ayrıntılarrrrrr . ne ayrıntısı. hepsi bu kadar

Sağcılar ve solcular arasında yeni tartışma çıktı. Solcular neden Sağlık Bakanlığı var da Solluk bakanlığı diye isyan etti. Bu isyana Deniz Baykal muhalefet edince yeni bir tartışma çıktı. Ama Deniz Baykal ne yapalım kardeşim Tayyip Erdoğan varken alıştım muhalefet yapmaya diyerek kendisini savundu... Görüntülerrrr... başka kapıya. bizden bu kadar

Son anda aldığımız kötü bir haberi sizinle paylaşıyorum . Bir balık başka bir balığı kendi pul koleksiyonunu göstermek için kandırıp ona kötü şeyler yaptı. Bunu duyan diğer balıklar sapık balığın bütün pullarını yoldu.. O şimdi Şerruh abinin bahçesinde pişiyor. Peki bizim coşkunu kim yolacak. Azzzz zonraaaaaaaaaaaaaa...
Yorum yazarsanız sevinirim :)

Konu DoLuNaY ŞoVaLyEsİ tarafından (10-09-2007 Saat 02:31 PM ) değiştirilmiştir..
muhammet ikbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
muhammet ikbal Kullanıcısına
Teşekkür Edenler:
Asi Melek (10-09-2007)