Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2007, 03:14 PM   #2 (permalink)
Prenses
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 15356
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 354
112 Mesajına
158 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı: 1634
Rep Derecesi:
Asi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant futureAsi Melek has a brilliant future
Standart --->: Güzel Türkçemizi Koruyalım

Başkalarının diliyle iletişim kurmayalım…

kesinlikle çok mühim bir konuya değinmişsin ceren özellikle ben kısaltmalar yapıyorum haklısın tembelliğimden kısaltmalar yapıyorum ama öyle tiki konuşmam tiki konuşanları da sevmem zaten uyarırım ama kısaltmaların Türkçemizi bozduğunu hiç düşünmemiştim teşekkürler ceren bunu bana gösterdiğin için çok önemli bir konu arkadaşlar Türkçemizi ileriye götürmek istiyorsak duyarlı olalım ve dikkatli olalım aslında birazda televizyondan kapılıyor böyle şeyler bazı diziler kendilerini daha komik göstermek için Türkçemizi katlediyorlar onlara karşıyım dersem yalan olur izliyorum öyle dizileri gerçektende güldürüyolar ama bilmeden dilimize dolaşabiliyo orda duyduğumuz konuşmalar daha özen göstererek konuşucam ve yazıcam bundan sonra
hepimiz böyle yapalım arkadaşlar

Asi Melek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Asi Melek Kullanıcısına
Teşekkür Edenler:
KrALiÇe (10-23-2007)