Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2007, 12:04 PM   #1 (permalink)
Görev Alma Vakti
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 23050
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 391
354 Mesajına
472 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 169
Rep Puanı: 11874
Rep Derecesi:
Online Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond reputeOnline Games has a reputation beyond repute
Online Games - İCQ üzeri Mesaj gönder Online Games - AİM üzeri Mesaj gönder Online Games - MSN üzeri Mesaj gönder Online Games - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Hotmail Tabanlı Isim@siteadi.com Dağıtma,

1.ADIM

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.] bu adrese girin ve get started a basın...

2.ADIM
Açılan sayfada domain isminizi (siteadınızı ) yazın ör: xxxxxx.com gibi
altında
choose mail service for your domain isimli baslığın altında da bulunan iki seçenekten üsttekini seçeceksiniz.. yani
Setu up windows live Hotmail my domain i
continue ye basıcaksınız

2. adım resmi:

3.ADIM
Asagin Domain Administrator diye bir baslık çıkar öyle bir sayfa açılır yani
sayfada iki seçenek bulunmaktadır seçeneklerden

Sign in with an existing Windows Live ID. yazanını seçiniz ve continiue ye basınız..

4.ADIM:
3. adımı yaptıktan sonra karsınıza bu sayfa çıkıcak .. bu sayfada msn adresiniz ve şifrenizi yazarak sign in tuşuna basın ( bu işlem domain adınız la mail adresi alanları görebilmek ve gerektiğinde kişileri silebilmek için girşi yapacağınız adresi belirler)

4.adım resmi:

5.ADIM:
BURDA YAPLACAK TEK İŞLEM I ACCEPT TUŞUNA BASMAK

5. Adım resmi:

6. ADIM:
Karsınıza çıkan sayfada mx server adlı baslığı bulun mx server dan sonra yazan kodu alın ve sitenizin admin paneline girin orda mail bölümüne girin ordan da mx ayarlarına girerek bu kodu ekleyin veya var olanla değiştirin
(mx server : xxxxxx.ffjsf.hotmail.com gibi olabilir)

6.adım resmi:

7.ADIM :

bu adımda resime gerek yok arkadaslar mz serverı sitenizin admin paneline girdikten sonra gelip
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.] adlı sayfada ******* butonuna basmanız yeterli olucaktır..

Online Games isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Online Games Mesajına
2 Kere Teşekkür Edildi:
says (05-20-2008), _-!Mc-JuN!o®!-_ (02-01-2008)