Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 03:26 PM   #3 (permalink)
Banned
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 8327
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 134
432 Mesajına
660 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 10777
Rep Derecesi:
Tin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond reputeTin@rji has a reputation beyond repute
Standart --->: Bugün, Dünya, Engelliler ,Günü!

Aralık Dünyanın (içimizdeki) sizlerden Özür Dileme Günü(!) ...

evet; günün anlamını bilirsek ve yorumlayabilirsek,içimizde her daim olan ve biz gibi olan,engeli ne olursa olsun bizim için insanlığı önemli kalacak olan tüm 'engelli(engellenen!) ' dostlarımı(n) zın gününü kutluyor ve gün bazında kalmamasını temenni ediyorum.aralarında o kadar çok dostum oldu ki,onların gözündeki yaşama bağlılık hırsı ve hayatın bir yerinden de olsa tutunabildikleri bir dalın olması beni müthiş umutlandırıyor.dostlarım özelinde hepsine sevgilerimi yolluyorum...

metro merdivenlerinden asagi inerken bir anda yıgınla insanin arasinda kalan insanlar butunu.elinde olsa hızlıca iniverecek,koşacak o metro'dan, belki'de en birinci kendisi olacak.millet olarak ne zaman sahip çıkacağız acaba*, en azından engelli bir insan gordugumuzde yanından hızlıca koşup geçmeyelim.onlar'la eşit oldugumuzu anlatmak ve/veya gostermek için duralım,yavaşlayalım ya da o merdivenlerden inerken yanında kalıp yavaşça inelim.

Teşekkürler BAşlık için

Konu Tin@rji tarafından (12-03-2007 Saat 03:28 PM ) değiştirilmiştir..
Tin@rji isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Tin@rji Kullanıcısına
Teşekkür Edenler:
yaremce (12-03-2007)