Evliliği Düşünenlere Veya Evli Olanlara (alzheİmer Hastasi)
Evliolanlara, evlenmeyi düşünenlere İngiltere;de geçen güzel birhikayeYaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yoldailerlerken, birbisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafifyaralanmış.Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimineulaştırmışlar.Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar, ama;birazBeklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olupolmadığını inceleyeceklerini; söylemişler.Yaşlı bey huzursuzlanmış,;acelesi olduğunu istemediğini söylemiş.Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş.Adamcağız da karım huzurevinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim, geç kalmakistemiyorum; demiş.;Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuzherhaldeDemiş hemşire.Adam üzgün bir ifade ile;ne yazık ki karım Alzheimerhastası ve benim kim olduğumu bilmiyor; demiş.Hemşireler hayretle; mademsizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak içinkoşuşturuyorsunuz&; demişler.Adam buruk bir sesle;ama ben onun kimolduğunu biliyorum; demiş.

ÇöL FıRtInAsI
Sitemizde illegal paylaşım yasaktır.Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz/sorunuz varsa bize ulaşmak için
suskunluğum aseletimdendir.her lafa vercek bi cevabım var.lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...birde söyleyene bakarım adammı diye.
|