Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2008, 08:29 PM   #1 (permalink)
Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir

SoN OsMaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 22443
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 4055
4190 Mesajına
6135 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı: 184660
Rep Derecesi:
SoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond repute
Standart Msn Şifre Kırıcı

Bu bir şakadır nereden indirecegiz gibi nasıl yapacagız gibi sorular olmasın bu konuyu ciddiye alanlar var bu flash sadece espiri amaclıdır....

بِسْــــــــــــــــــــــم
اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

AYETEL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
SoN OsMaNLı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
SoN OsMaNLı Mesajına
6 Kere Teşekkür Edildi:
*su* (04-18-2008), abidinyavuz (04-15-2008), FaTaL_ArcHeR (05-22-2008), f_erturk (03-04-2008), profilo (08-26-2008), RockeReLLa (03-04-2008)