flash yüklerkende resim yükleme yaptığımız siteden paylşıyoruz
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]
1.ADIM
2.ADIM
bu şekilde resim yükler gibi flash sunumu yüklüyoruz ve direk -host it- tuşuna basıyoruz
ekrana bu şekil gelecek ve gösterdiğim yeri tıklıyoruz
sonra açılan pencerede flashımız cıkıyor ve altta linkler veriliyor biraz bekledikten sonra lnkler görünür işaretlediğim en sondaki link kopyalıyoruz karşısında dıreck yazıyor
linki kopyalayıp forumda açacağımız yere yeni konu olarak giriş yapıp resimdekinin aynısı uyguluyoruz
flash butonuna basınca bu kod gelecek
ve ortasına kopyalanan linki yapıştırıyoruz linkin en sonuna boşluk bırakıp width=740 height=500 büyültme kodunu yazıyoruz
artık flashı sunabiliriz
------------------------------------o----------------------------------
eğer başka bi siteden forum apaylaşım yapacaksanız
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]
buradan yardım alabilirsiniz
---------------------------o------------------------------
flash sununmu acarkende
buraya bakıp acarsınız kolay gelsin
اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ