Alıntı:
|
RotheN´isimli üyeden Alıntı
Şunu söyliyim size ben bu işi yapmayın yada yapmayalım die bişi sölemedim. 'sen böle dusunursen biz yandık' cumlesi yanlıs bi cümle...
sadece biraz mantıklı dusunmeyi gerektiriyo dedim ben...ve haala daha arkadasındayım önemli olan buyuk ihaleler...ha tabiki biz uzerrimize duseni yapıcagız ama ihalelerden fazla getirisi OLAMAZ...
Ayrıca adamın o malı almaya parası yetiyosa mecburen onu alacaktır...Geçim derdindeki bir insan 'way ben fransayı boykot ediyim,şu malını alıyım bunu almıyım' die dusunmez...
Cok zengin olanlar da zaten bu dusunceyi iplemezler...kaliteli ve güzel fransız malı dururken diger malları alan kac tane zengin züppesi gördünüz siz?
He bu msjdan sonra anlamıssınızdır umarım aradaki uçurumu...tekrar ediyorum 'ben böle bişey yapmayalım demedim'...zaten cogu insanın huyudur 'bir seyi düşünmeden,birilerini çok çabuk vatan haini ve çok çabuk kahraman yapmak'
saygılar...sen beni anlamasanda elbet anlıcak kişiler cıkar...zaten sadece düşüncemi söyledim!kimseyi baglamaz.
|
güsel kardeşim ikimizde aynı şeyi tartışıoruz... bu kadar çabuk celallenme kimsenin seni vatan haini falan ilan ettiği yok ve yorumum içerisinde düşüncesizlikte yok sadece orda bulursan ancak sitem bulursun şahsına karşılık ve ben eminim ki sen zaten bu konuya yorum yaptıına göre milliyetçi bir insansın ve bende açtııma göre milliyetçiyim benim amacım kırmak diil olaya geniş çerçeveden bakmak zaten büyük ihale konusunu şu anda halletmiş yani kesmiş durumdalar bunun korkusuna bugün o cumhurbaşkanı olacak Quack shirag efendi telefona sarılmış zati ve bi şekilde veto edeceğini sölemiş burdaki amaçta zaten bu bizi isteselerde dışlayamazlar sadece göz dağı verirler onların kuyruk acısı daha geçmedi ve buna emin ol önümüzdeki bi 800 yıl daha geçmeyecek ben sadece ordaki yorumumda sana kötü bir hitam da bulunmadım bir genelleme yaparak kardeşlerimi daha da bilgilendirmek amaçlı devlet tavrını koymuştur ve sıra bizdedir demeye getirdim bunu üstüne birebir almana gerek yok tartışma çıkaracak sözlere hele hiç =) biz bu vatanın evlatlarıyız ve kim ne derse desin çok güçlüyüz bizi karşılarına alma cesaretini korkunç bir ekonomileri olsada gösteremezler bunun en ufak örneği kick box çımız gürkan özkan dır =) o birebir deki bir dağıtma operasyonuydu bunu türkiye de istediği an ve şekilde yapabilir ve biz kardeşiz benim amacım rencide etmek deil bilinçlendirmeyi güçlendirmektir ki ayrıca dikkatini çekek isterim fransa genelde christian dior , lacoste gibi son derece pahalı ürünler üretmektedir yani senin dediğin gibi maddi durumu uygun olmayan vatandaşlarımızın kartdeşlerimizin onlarla bu yönlerde karşılaşma riskleri bile çok az her neyse toparlamak hayırlısı umarım niyetim anlamışsındır ve eğer sen buraya yorum yapmışsan bence olay bitmiştir sana vatan haini diecek adamı senden önce ben katlederim =) kendine dikkat et hayırlı geceler olsun...!