Herkez Bakarmı Bir Dakka
Arkadaşlar sitemizde sağlık alt formunda soru cevap bölümümüz var.. bunu kimi üyeler biliyor kimileride bilmiyor sanırım.. yada gözden kaçırıyorlar.. dikkat ettim yaklaşık 2 aydır hiç bir üyemiz bu bölüme sağlık sorunlarıyla ilgili olarak yardım istememiş ben bunun kimse hasta değil anlamına geldiğine inanmıyorum yane sitede 35.665 üye vardı şu an baktığım itibariyle.. bu kadar insanın hepsinin sağlıklı olabildiğini sanmıyorum.. kısacası unutanlar veya göremeyenler için böyle bir bölüm hizmetinizdedir aklınızda bulunsun siz veya arkadaşınız veya ailenizden birinin böyle bir sorunu olunca ben her akşam online oluyorum.çok nadiren hastaneden işim olursa giremiyorum.ama onun dışında hep buralardayım..aklınıza şöyle bişi gelmesin mehmet bizim hasta olmamızı istiyor gibisinden keşke bana hiç ihtiyacını olmasa sağlık konusunda ama olmuyor mutlaka bir hastalık oluyor insanlarda.. sorularınızı da akşamdan akşama yanıtlayabilirim.. verdiğim cevaplarda alıntı veya başkalarının yazıları değildir bizzat kendim yazıyorum..
sağlıklı günler dilerim, saygılar;
chosen
|