Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 10:14 PM   #24 (permalink)
Prenses

ßaYan_ŞiDDeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 13003
Teşekkürler: 714
1.130 Mesajına
1.744 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 498
Rep Puanı: 28853
Rep Derecesi:
ßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond reputeßaYan_ŞiDDeT has a reputation beyond repute
ßaYan_ŞiDDeT - İCQ üzeri Mesaj gönder ßaYan_ŞiDDeT - AİM üzeri Mesaj gönder ßaYan_ŞiDDeT - MSN üzeri Mesaj gönder ßaYan_ŞiDDeT - YAHOO üzeri Mesaj gönder ßaYan_ŞiDDeT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart --->: Ufo Ve Diğer YaratıkLar Hakkında

İskoçya´daki adamın UFO hikayesi

İskoçya´da dünya çapında sırlar saklayan adam.. Dünya sorunlarını UFO´lar mı çözecek? Terörizme karşı UFOLOJİ..! Ya kötüyseler? Britanya UFO Araştırmaları Birliği Genel Sekreteri John Spencer´la yaptığımız görüşmenin ardından yaklaşık 800 km´lik bir yolu göze alarak kuzeye doğru yola çıktık. Spencer´in özellikle önerdiği ünlü UFO araştırmacısı Philip Mantell´la görüşecektik. Mantell´ın UFO´larla ilgili önemli araştırmaları, görüşleri ve hatta ilişkileri vardı. Yazdığı kitaplarla da ün kazanmıştı. Ormanlık bir bölgede, çok şirin bir köy evinde Mantell´a ve UFO´larla içiçe yaşayan ailesine ulaştığımızda akşam oluyordu. Girdiğimiz evde, etkilenmemek mümkün değildi, çünkü evin her yanı UFO kitaplarıyla, maketleriyle doluydu ve hatta dünyadışı canlıların heykelleri vardı. Mantell´ın yanısıra eşi Sarah´da UFO´larla ilgliydi ama yaklaşımı kocasının tam aksi yönündeydi. Sarah, UFO olaylarının ardında parapsikolojik fenomenlerin bulunduğuna inanıyordu. Yani tüm UFO olayları, insan beyninin yarattığı olaylardan kaynaklanıyordu. Ama Mantell ve Spencer gibi uzmanlara göre bu yaklaşım tüm UFO olaylarını kapsamıyordu, elbette ki bazı UFO olayları Sarah´ın yaklaşımıyla ele alınabilirdi, fakat dünyadışı canlıların varlıkları da inkar edilemezdi. Hatta, kesin gerçekti. Zira, çok net olaylar ve kanıtlar ortadaydı. Philip Mantell´la beş saati aşkın bir görüşme yaptık ve Mantell´in kesin ve tutarlı yaklaşımlarını dinledik. Araştırmacıya göre, UFO´lar dünyadışı bir değil birkaç uygarlığın temsilcileriydiler ve dünyaya belli bir amaçla geliyorlardı. En önemli amaç, evrensel bir uygarlığın varolduğu ve bu uygarlığın bir misyon gereği olarak gezegenler arası uyumu sağlamaya çalışmalarıydı.
Öte yandan, bizleri da korumak ve uyarmak istiyorlardı. Çünkü, gidişimiz ve geleceğimiz iyi değildi, kendimizi yok etmek için herşeyi yapıyorduk. Doğayı kirletiyor, birbirimizi öldürüyor ve Güneş Sistemi´ni dengesini bozabilecek nükleer deneyleri sürdürüyorduk, kısacası kötü ve başarısızdık. Yokolmamamız için çaba gösteriyorlardı fakat bir diğer kozmik dert daha vardı, o da peşimizde sadece iyi ya da pozitif amaçlı dünyadışı canlıların olmamasıydı. Birçok olayda görülen, kötü amaçlı dünyadışı canlılar da bizi tehdit ediyordu. Onlara karşı korunuyorduk.

Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı..
Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden..
Ben yapbozlarda kayboldum…
Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair…
ßaYan_ŞiDDeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır