--->: Ufo Ve Diğer YaratıkLar Hakkında
daha çözemessin çünqü bitmedi haYaTım:D Dünyanın en ünlü UFO fotoğrafı 
Dünyanın en çok tanınan UFO ve Uzaylı fotoğrafları aslında Bir Nisan Şakasıydı; Bu sayfada gördüğünüz iki FBI ajanının arasındaki uzaylı fotoğrafı uzun yıllardan beri UFO literatürünün flaş resmi olarak kabul edilmiştir. Oysa işin içyüzü, fotoğrafın yayınlandığı yıllarda yani 1956´da açıklanmasına rağmen yine de görmezlikten gelinmişti. Bakın haberde ne yazıyor; "21 Mart günü saat 21:45´de Arizona Vadisi üzerinde görülen bir uçan daire ilk defa fotoğrafı çekildi. Airburn uçakları tarafından izlenen uçan daire, önce havaya bazı parlak daireler fırlattı ve sonra yere doğru alçalmaya başladı az sonra parlak dairelerden çıkan bazı ufacık yaratıklar koşuşturmaya başladılar ve birkaçı gelen insanlar tarafından ele geçirildi; vücutları aleminyum gibi parlak olan yaratıkların 70 cm. boyunda cüceler oldukları belirlerdi. Mars´dan geldiği anlaşılan cücelerin birisi Palomar Gözlemevi´ne götürülerek, özel bir odaya yerleştirildi ve 31 Mart günü basın tarafından bu fotoğraflar yayınlandı..." Evet, gerçekten de yayınlandı, fotoğraflar Amerika´da ve Avrupa´da büyük heyecan uyandırdı ama bir gün sonra 1 Nisan günü fotoğrafların foto-montaj olduğu açıklanınca dünyanın heyecanın üzerine bir kova soğuk su dökülmüş oldu.
___________________________________________________________________________ Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair… |