Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25-2008, 08:16 PM   #12 (permalink)
Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir

SoN OsMaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 22443
Teşekkürler: 4.066
4.200 Mesajına
6.153 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı: 184850
Rep Derecesi:
SoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond repute
Standart --->: Swf Text Flash Sunum

kardeşim burdan gösterdiğim yerden küçülteceksin büyülteceksin ,eğer yaptığın flashı forum sitelerind paylaşmak istiyorsan kodlarla yapacaksın ben bu kadar anladım eğer başka bişey daha varsa yazarsın yardımcı olurum kardeşim

بِسْــــــــــــــــــــــم
اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

AYETEL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
SoN OsMaNLı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
SoN OsMaNLı Kullanıcısına
Teşekkür Edenler:
eftalya (03-29-2008)