|
Prenses
|
Kubra_13 Şiir Arşivi-2
Arkadaşlar şiirlere burdan dewam ediorm :)
Bilirmisin sen ruhunu yitirince yalnız kalmanın ne demek olduğunu...
Ruhumun sen olduğunu ve sen gidince yaşamanın verdiği acıyı,,, kimsenin anlayamayacığını, senden başka kimsenin ruhumun sahibi olmadığını ve sen görebilir misin, anlayabilirmisin senden başka kimsenin beni anlayamayacağını,,,
Herkez kendi derdinde, kimse kimsenin umrunda değil, görebilirmisin acınan aşk yolunda beni....
Yalvarışların ardının kesilmediğini, içimdeki rüyayı görebilirmisin , zannedebilir misin senden başka bir yaza kavuşacağımı , tükenen yaşamın sonunun bilirmisin, vazgeçebilirmisin benden
Nerde, nasılsın, ne yapıyorsun, istersem 1 dakika sonra öğrenecebileceğimi bildiğim halde arayamamamın verdiği sızıyı hissedebilirmisin, kiminlesin ,ne yapıyorsun hakkım olan seni aramıyorsam kızgın olan ben üstüme yıkılan yükleri anlayabilirmisin ,dertleşebilirmisin dertten ,anlamayanlarla ağlayabilirmisin kollarımda ,, kimsenin kimseden korkusu olmadığını, kimsenin kimseye faydası olmadığını görebilirmisin , dokunabilirmisin bensiz boş kalan yalnızlığa, var mı cesaretin ,
Herkez kendi derdine düşmüş benden başka, bense hala senin derdindeyim. duyabilirmisin günlerin erittiği sesimi, gün geçtikçe senden uzaklaşan ümidimi.....
Paylaşabilirmisin içindeki alevi benden başkasıyla
Sevişebilirmisin herzaman seviştiğimiz mekanlarda başkalarıyla, tutabilirmisin içten ellerini onların benim olmayışımda...
Kandırabilirmisin kendini başkalarının kollarında yedirebilirmisin kendine benim varoluşumu, sana olan sevdamı bildiğin diyarlarda anlatabilirmisin onlara, dertleşebilirmisin alacağın cevabı bile bile de olsa
Ruhumu teslim ettim, senden başkası alamayacak, unuttum desende ızdırabında....
Yalnız kaldım , yalnız senin gibi
Aramasanda ,sormasanda, anlamsız kaçsanda hayatımdan, yıllarımı alsanda ,çalsanda ,her suçu bana yüklesende...bilirmisin soğuk gecelerde neden bu halde olduğumuzu, boş sayfalara bakamayacağını bildiğim halde neden hala yazdığımı
Okumayacağını bilsemde hala yazdığımı hala tükendim dememe rağmen tükenmeyişimin nedenini bilirmisin nerdesin, ne yapıyorsun bilmek neden istemeyişimin sızını sorabilirmisin kendine,
Anlayabilirmisin ruhumun senden başkasına ait olmadığını ,günün birinde anlayacaksın. affetmesemde anlamsız gidişini hatırlayacaksın, sana kilit olacak bensiz gözlerim
Yapayalnız kaldım ruhumu yitirince, anlayabilirmisin, sorabilirmisin kendine niye böyle yaptım diye...
Ya Da ßén AqLayınca Sén Mi Kokuorum?
Kokunu ÖsLédim,
Vé ßén Hép ßu Yüzdén AqLıorum..!
á$ıkin^m<3
KuBrA^m
Minik Yürekli Tesellin Burda
|