Msn Enleri=)
Evt site enLeri varda msn enLeri oLmas mııııııı=)))))))))) cewaqLayın baqimmm=) Msn’de En KonuşKan= Msn’de En SaçmaLayan= Msn’de En Soru Soran= Msn’de En YakışıkLı= Msn’de En GüzeL= Msn’de En TatLı= Msn’de En OnLine’si Yüksek Olan= Msn’de En GüzeL Nicki oLan= Msn’de KişiseL İletisi En GüzeL Olan= Msn’de En Gezmeyi Seven= Msn’de En KonuşKan=MiraÇ=)
Msn’de En SaçmaLayan=--ßaSen bn saçMaLı0m=) Msn’de En Soru Soran=-- Msn’de En YakışıkLı=HerqeS yakışıkLı waLLa Msn’de En GüzeL=YeLisim We CeRen abLam Msn’de En TatLı=YeLisim We CeRen abLam Msn’de En OnLine’si Yüksek Olan=Engin aßi We SerKan Msn’de En GüzeL Nicki oLan=KenDim:P Msn’de KişiseL İletisi En GüzeL Olan=MiRaÇ Msn’de En Gezmeyi Seven=YeLisimin MisaFirLeri=)))))maşaLLah bi qitMek biLmi0Lar
___________________________________________________________________________ Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair…
Konu ßaYan_ŞiDDeT tarafından (04-20-2008 Saat 09:23 AM ) değiştirilmiştir..
|