Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-22-2008, 08:21 PM   #2 (permalink)
Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir

SoN OsMaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 22443
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 3901
3906 Mesajına
5749 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı: 169820
Rep Derecesi:
SoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond reputeSoN OsMaNLı has a reputation beyond repute
Standart --->: XP Service Pack 3 Yakında

XP için 3. Servis Paketi hazır

Microsoft, Windows XP için SP3 kurumsal müşterilere ve üreticilere yayınlandı.

Halen dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi durumunda bulunan Windows XP için SP3 kurumsal müşterilere ve üreticilere yayınlandı. Son kullanıcılar bir hafta daha bekleyecek.
Microsoft'un uzun zamandır yayınlaması beklenen Windows XP SP3 OEM sistem satıcılarına ve kurumsal müşterilere sunuldu. Microsoft'un XP SP3 sürüm yöneticisi Chris Keroack'ın TechNet Forum'da yaptığı açıklamada son kullanıcıların XP SP3'ü indirebileceği tarih ise 29 Nisan olarak belirtildi. Windows XP SP3'ün, XP'deki Otomatik Güncelleştirmeler özelliği sayesinde otomatik olarak internetten indirilmesi işlemine ise Haziran ayında başlanabileceği belirtiliyor. Geçtiğimiz haftalarda Microsoft'un XP SP3 yayın tarihi olarak 29 Nisan'ı düşündüğü bazı internet sitelerinde yer almış, ancak yapılan resmi açıklamalarda bu iddialar yalanlanmıştı. XP SP3'ün Türkçe sürümünün ise 5 Mayıs'ta yayınlanacağı belirtiliyor. XP SP3'ün getirdiği yeniliklerle ilgili bilgileri içeren PDF dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AYETEL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
SoN OsMaNLı isimli Üye şuanda  online konumundadır