Bir Şarkının Gırgırı :):):)
Ellerin Olsun Diye Mi? Delikanlı yeni bir iş bulmuştur.Sabah erkenden hazırlanır ve işe gitmek için yola düşer.Yolunun üstünde bir ev dikkatini çeker, penceresinde güzel bir kızın oturduğu.İlk görüşte vurulmuştur bu kıza.Penceredeki güzel kız da delikanlıya aşık olmuştur.İş dönüşünde tekrar aynı yoldan gelir ve kızın yine orada olduğunu görünce sevinir.Ertesi günü iple çekmektedir gönlünü bağladığı güzeli görebilmek için.Tekrar aynı heyecanla geçer evin önünden.Evet...evet orada yine...iş dönüşü....yine orada.Günler böyle sürüp gitmekte iken delikanlı tüm cesaretini toplar ve bir gün açık olan pencereden kıza bir not atar...''tel no:0 5xx xxx xx xx lütfen beni ara...''Kız da onu sevdiği için teklifi kabul eder ve arar.Görüşmeye başlamışlardır artık.Saatlerce telefonda görüşmeler de tıpkı bakışmaları gibi bir müddet sürer.Sonunda kız itiraf etmek istediği birşey olduğunu söyler üzülerek ve delikanlıyı buluşmaya davet eder. Merakla buluşacakları yere gider ve beklemeye başlar delikanlı.Az sonra kız gelir elleri cebinde.Hüzünlü bir konuşmadan sonra(bu konuşma 'Az sonra söyleyeceklerimden sonra belki benimle hiç görüşmeyeceksin.'gibi ibarelerden oluşmakta...) ellerini cebinden çıkarır ve O DA NEEEE??Ama bu kızın elleri yook! Evet...düşündüğünüz gibi...itiraf edeceği şey ellerinin olmadığıymış. Pekiiii sizce noooldu?Yani delikanlı terk mi etti bu güzel kızı?Hayır...Bildiğimiz fakat dinlerken böyle olabileceğini hiç tahmin etmediğimiz şu şarkıyı yazdı(Anında...o dakikada...vay beee!!!!) Seniii benn (nırı nırı nııı) ELLERİN OLSUN DİYE Mİ SEEEVDİMM ? (!!!) Arkadaşlar bir TSM eserinin gırgırını okudunuz...Saygılar...Sevgiler... :)))
___________________________________________________________________________ şimdi sen yoksun ya öyle garip öyle yetim ki yüreğim. yaşamaktan geçtim nefes bile alamaz oldum bırakıp gittiğin kalbinse eğer elbet döneceksin... şimdi sen yoksun ya... dünyam yok... ben yok... zaManSız geLdiN biRaz , beNde taM ağLıyoRdum... |