Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2008, 10:20 PM   #1 (permalink)
Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir

SoN OsMaNLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 22443
Teşekkürler: 4.069
4.240 Mesajına
6.206 Kere Teşekkür Edildi
Standart Vista SP1 Türkçe hazır

Vista SP1 Türkçe hazır

Windows Vista Service Pack 1 artık Türkçe olarak indirilebilirsiniz.

Microsoft'un Windows Vista kullanıcıları için hazırladığı birinci hizmet paketi (Service Pack 1) Türkçe olarak kullanıma hazır.

Şu ana kadar Windows Vista için yayınlanmış tüm güncelleştirmelerin yanı sıra, işletim sisteminin performansını, güvenilirliğini ve güvenliğini artıran birçok yeniliği de barındıran Türkçe Windows Vista Service Pack 1,
Windows Update'den ya da Microsoft Türkiye Web sitesinden ücretsiz indirilebiliyor.

Windows Vista SP1 Türkçe: Tıklayın, indirin.

بِسْــــــــــــــــــــــم
اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

AYETEL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
SoN OsMaNLı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
SoN OsMaNLı Kullanıcısına
Teşekkür Edenler:
m62 (06-28-2008)