ALın Yine Size Benden Nick
kaRanLık bi odaYdı kaLbiM,, DuwaRLar we tAbLoLaR
anıLara kapıLıp kaLma insaNın kaDeri böLe(!)
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor....
Gencliğim Kuş Olup Uctu Elimden Mutluluk Sözcügü Düştü Dilimden Küllerim Savruldu Yıllar Önceden Sana Verilecek Sevgi Yok Bende
Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi.
' x| aqıR geLiosa bunLaR;firaR sérßésT Bnde ÜstéLémémM!
' - GözMdéNn aqaN yasLaR déqéRini BilmeyenLéré saDAqa 0LsNn..
' - b0shwerdim ßhen éLaLem ne deRse Desin Hade Hade Hade x)
' - qar$ıLıqsıs duyquLar nefRet kusaR... ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar haDe ßye ßye x)
' - ßeynmDeqi Teq qüÇ 0Lan neFreTime Thanx y0u NeFreTimi ceqemeyen herqese Fuck y0u
' - fazLa RahaTım Rhatsız eDeR mi? Etse ßiLe FarqeDermi...
' - qéCmisé qéCmis Démé qéCmis qécéRkén SanaDa qéCirmistR..!
' - DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım
' - qurtar Ne Olur beni Bu Kahrolası Dibini bile Göremediğim ßoşluktan
' - qoLayh deqL 1 anDa Bhny siLmeq qoLayh deqL Bhu AsqQTaN wazqeCeBiLhmeq...
' - azh Buzh deqL... yaSananLar BiLiy0Rsun Unuthmaq Mümqünmü Sanı0rSun... ?
' - FaRz etqi.. Shen Bhnm qaDaRh SeveBiLhSeyDin Bhu qaDaRh Cahbuq Cheqip qiDemeSdiN...
' - Ama AnıLarhı nhSL UnuTaCaqSın... ?
' - kaSmaZ Bny piç qÖnüLLrnn seFqiSi AsıL q0yaN déér wérdiqLérmN siqTir 0lup qdmMeSiii
' - FaiŞe qönüLLeRin qahPpeLiqi qoymaS ßana UnuTanLarı ßhenDe UnuTurRum AsiLCe...!
' - éLime şiSé aLınca Ynıma qéLirR d0st biLdiqLérm Şişe dißé wRunja CqR qiDer qeÇmişiNi siqtikLeRriM
' -
HayT O kdR AcmaSz qi SevqiLm,veRrdqi SyLri qeRi aLrda Snu qLmz O qün qeLr YüzLeşrSn qeÇmşnLe SoqaqLr diLe qeLR syLemzLr UmuT nRde
' - herkes hakettiğini yaşayacak bundan sonra... neden deiştin demeyin sakınn!
' - bn hep aşkı güzel sandımm.. ama eskidendi.
' - Bbana haqeThmeDiqim seyLerh yasaTan Bheni En Basta HaqéTmemişhTiRr zaTeén
s0nunda Sahß 0ldqN
héR şéY qayßolyr qéRyé Sdce anıLr kaLyr
DünyDa ßna aiT olaN téq şeY Bu anLarn shßni ßlmalı
wé 0nu c0k swmeLiYm
Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair…
|