Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2008, 06:43 PM   #6 (permalink)
Görev Alma Vakti

scorpion_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 2007
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 2979
1666 Mesajına
2709 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 386
Rep Puanı: 31608
Rep Derecesi:
scorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond reputescorpion_09 has a reputation beyond repute
scorpion_09 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart --->: ßu Uyarıyı Dikkate ALın

burada da ona benzer bir olay yaşandı sosyete pazarında ..yaşlı kadının biri genç bir kıza yaklaşarak benim sana benzeyen bir kızım var ..onun için elbise alıcam ama bedenini bilemedim diyo...ve kızdan yardım istiyo..tabi kız o anda hiç bi şey düşünmeden kabul ediyo yardım etmeyi...
daha sonra kadın elinde eter kokulu(bayıltmak için kullanılan tesirli bi madde)bi bezi kızın burnuna tutuyo kız bi anda bayılıyo... sonra etraftakiler toplanınca kadın kızım bu benim diyo .. sık sık böyle bayılır ...yardım edinde götüreyim diyo.. hemen ordan taksi çağırıyorlar.. taksi bunları alıp götürüyor..kadın eve götürmesini isityo..kızının bayıldığını falan anlatıyo yolda..
bunlar taksiden indikten sonra taksicinin içi rahat etmiyo..düşünüyo neden bayılan bi kişiyi hastaneye değil de eve götürdü ?? diye durumu polise bildiriyo.. ve polis de ihmal etmeyip eve gidiyo..
bir de ne görsünler kız çırılçıplak yatırılmış yatakta resimlerini çekmişler ... kimbiliri ona ne şantajlar yapacaklardı o sayede....

o yüzden arkadaşlar bulunduğunuz ortamlara ve arkadaş olarak seçtiğiniz kişiler çok ama çok dikkat etmelisiniz en ufak hatanız hayatınızın kararmasına sebebp olabilir!!!

scorpion_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
scorpion_09 Mesajına
4 Kere Teşekkür Edildi:
cHaqMa^SeiTaN (07-16-2008), einsamleben (07-16-2008), KuBrA^m (07-16-2008), Yaralı-Yüz72 (07-16-2008)