Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2006, 10:00 PM   #1 (permalink)
Görev Alma Vakti
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 18923
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 9
4294967293 Mesajına
4294967292 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı: 2290
Rep Derecesi:
CswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond reputeCswI has a reputation beyond repute
CswI - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Bluetooth İle Bedava Gprs (Resimli Anlatım)

Bluetooth İle Bedava Gprs (Resimli Anlatım)

Arkadaşlar Kesinlikle Ç(Alıntıdır)!!!

Ben Bu bağlantıyı yapabilmek için tam 1 hafta uğraştım. Uğraşlarım sonucu çok güzel bir kaynak buldum. Bulduğum kaynağın birkaç eksiği vardı. Deneme yanılma yolu ile bağlanmayı başarıp forum üyelerine resimli olarak anlatmayı düşündüm. Çünkü ben tam pes edecekken başardım. Sakın pes etmeyin bu bağlanatı 7610, 6600, 3230 da denenmiştir. sonuç %100 olumlu olazsa tekrar deneyin. yine yapamazsanız msnden yardımcı olurum. Hadi Kolay gele. Şimdi beraber resimli olarak anlattığım ayarları yapalım...
İşe telefonun eşlemesiniz pcsuite programından kaldırmakla başlayalım. Telefondaki bluetooth ayarlarındayken sağ oka basıp eşlemelerin hepsini silelim.

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]

Saat simgesi yanındaki Bluetooth simgesine sağ tıklayıp, açılan pencerede Advanced Configuration u tıklayalım.

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]

Açılan pencereden Local Services sekmesini tıklayalım.

Bluetooth Serial Port yazan yeri seçip Properties butonunu tıklayalım. açılan pencerede

Resimde gördüğümüz ayarların aynısını yapıp tamam butonuna tıklayalım.

[IMG]Listeden Network Access i seçip properties... butonunu tıklayalım.[/IMG]

Açılan pencereden "Allow other devices to access the internet/lan via this computer." seçeneğini seçip "configure connection sharing" butonunu tıklayalım. karşınıza Ağ Bağlantılarım sayfası çıkacak.

Kullandığımız internet bağlantısının üzerine sağ tıklayıp açılan menüden özellikler sekmesini tıklayalım.

İnternet bağlantımızı yukarıdaki resimde olduğu gibi gelişmiş sekmesinden paylaşıma açıp "Bluetooth network" u seçelim. ve tamam dedikten sonra Bizi buraya yönlerndiren bluetooth ayarlarını uyguladıktan sonra kapatalım.

devamı aşağıda

Ağ bağlanatılarımı açıp ağ görevleri menüsünden yeni bağlantı oluştur u tıklayalım.

yukarıdaki resimde olduğu gibi gelişmiş bir bağlantı kur seçeneğini seçip ileri diyelim.

Gelen bağlantıları kabul et seçeneğini seçip ileri diyelim.

Son Butonunu tıklayarak yeni Bağlantımızın sihirbaz ayarlarını bitirelim.

İki bilgisayar arasında iletişim kablosu (comX) i seçip (X sizin com bağlantınızı gösterir) ileri diyelim.

Sanal özel bağlantılarına izin verme seçeneğini seçip ileri diyelim.

Gelen pencerede bütün kullanıcıları seçip iğleri diyelim.
(Not: Sadece Bilgisayardaki Kullanıcı isminide seçebilirsiniz. ben hepsini seçmiştim.)

Gelen pencerede İnternet iletişim kuralları (TCP/IP) i seçip özellikler butonunu tıklayalım.

Resimdeki Ayarların aynısını yapalım.

[IMG]Ağ Bağlantılarımızda yeni bir bağlantı oluştu. Yeni bağlantımızın üzerine sağ tıklayıp özellikler seçeneğini tıklayalım.[/IMG]

Resimdeki gibi ayarlarımızı yapalım. Bilgisayardaki ayarlarımız bitti.

CswI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
CswI Mesajına
2 Kere Teşekkür Edildi:
albenko (11-19-2006), SiBeLiM (01-15-2008)