Sık Kullanılanlara Ekle
Yapımcı:O'NEAL
Arkadaşlar bu kodlar sitenizde bir link oluşturacak ve o link sayesinde tıklayan kişinin sık kullanılanlarlistenize siteniz eklenecek. öncelikle resme bakın. begenirseniz yaparsınız.
Öncelikle footer adlı templatede bulun:
PHP- Kodu:
<if condition="$vboptions[privacyurl]"><a href="$vboptions[privacyurl]">$vbphrase[privacy_statement]</a> -</if> <a href="#top" onclick="self.scrollTo(0, 0); return false;">$vbphrase[top]</a>
isterseniz değiştirin isterseniz altına ekleyin
ben değiştirdim. altına ekleyince çok yazı oluyordu
benim gibi yapmak isterseniz bununla değiştirin.
PHP- Kodu:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin if ((navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") && (parseInt(navigator.appVersion) >= 4)) { var url="sitenizin url'sini yazın"; var title="sitenizin adını yazın"; document.write('<A HREF="javascript:window.ext'); document.write('ernal.AddFavorite(url,title);" '); document.write('onMouseOver=" window.status='); document.write("'Sık Kullanılanlara Ekle'; return true "); document.write('"onMouseOut=" window.status='); document.write("' '; return true "); document.write('">Sık Kullanılanlara Ekle</a>'); } else { var msg = "Teşekkür Ederiz!.."; if(navigator.appName == "Netscape") msg += " (CTRL-D)"; document.write(msg); } // End --> </script>
Son olarakta editlemeleri yapın
sitenizin url'sini yazın ve sitenizin adını yazın yazan yerleri editleyin ve
Kaydet deyin...
Sitemizde İllegal paylaşım yasaktır.. Üyeler onay gerektirmeden mesaj ve konu atabilmektedir. Yöneticilerimizin gözünden kaçan illegal paylaşımları tespit ederseniz lütfen [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır...
|