Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-24-2006, 06:58 PM   #1 (permalink)
Prenses

einsamleben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 13021
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 1204
926 Mesajına
1406 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 372
Rep Puanı: 27925
Rep Derecesi:
einsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond reputeeinsamleben has a reputation beyond repute
B4 Anne Gözüyle..

Yıllar sonra çocuk evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış Bir gün gecenin bir yarısı saat 03:30 sularında telefonu çalmış. Telefondaki ses annesiymiş. Çocuk, annesine:

Ne var anne!? Ne istiyorsun bu saatte neden rahatsız ediyorsun beni? Sabahı bekleyemez miydin? gibilerinden incitici sözler sarfetmiş.
Annesi biraz buruk bir sesle, ağlamaklı bir tonla:

Bundan 25 yıl önce de bir gece yarısı işte bu saatte, tam 03:30 da sen beni rahatsız etmiştin...

DOĞUM GÜNÜN KUTLUOLSUN OĞLUM...

işte arkadaşLar çocuk ve anne....

en büyük özellikleri sevgi ve şefkatLeri buda yetmezmi insan olana...

biz 50 yaşindada olsa büyüklerimiz yaşadığı sürece bizler çocuğuz onlarin gözünde...unutmayın..

bir çocuk annesini babasını kaybedebilir bu yaşam ve hayat olarak normal karşılanır fakat bi anne bana evladını kaybederse asıl yangın o zaman başlar....

allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.. bilenlere pusula gibidir....

einsamleben isimli Üye şimdilik offline konumundadır