Arkadaşlar flash sunmak için ilk once .swf ile biten elinizde link olması lazım.
Egerki [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.] buraya flash upload ettiyseniz oyun vs herhangibi birşey size verdi link tam gercek linki degıldır.
Bu gercek linki alabılmek için MAXTHON Browser tavsiye ederim.
Burdaki sayfadan [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.] hem browseri indirebilir hemde turkce dil dosyasını indirebilirsiniz.
Elimize .swf linkini gecirdik peki bunu nasıl sunacagız.
Bu linki iki yolla sunabılırsınız.
1. Yol Tavsiye Etmiyorum: Linki
cevap yazda bulunan bu tuşa basıp linki araya yerlesdırerek kesinlikle tavsiye etmıyorum o tuşu flash sunabıldımızı gostermek ıcın tutuyorum neyse bunu tavsıye etmıyorum cunki bunda boyutlandırma benim o kodu olusdururken ki verdim boyutlandırmadır.
Duzgunce boyut veremıyosunuz onda.
2. YOL TAVSİYE EDIYORUM :Asagıda codun ıcınde Link Buraya yazan yere .swf linkini koyuyoruz.
width=640 yazan yer saga sola animasyonun yani flashın saga sola uzunlugu bu 640 yaza yeri flasha uygun şekılde yapabılırız.
height=400 yazan yeri yine flash uygun şekle getırebılırız bunuda mesaj ön izleme ıle yapabılırız saga sola taşıp taşmadına bakabılırız.
PHP- Kodu:
[flash].swf LİNKİ BURAYA width=640 height=400 [/flash]
Maxthon Browserla flash nasıl calınır veya images attımız flash dosyanın gercek linkine nasıl ulasılır resimli şekılde anlatacagım.
1 Resimde browserimizda bulunan flash tuşunu gormekteyız en sag ust tarafda duruyor ona basdımızda eger o sayfada flash varsa 2 resideki gıbı flash olan yerler cıkacakdır devamı resimli anlatımda.
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Lütfen Buraya TIKLAYARAK Üye Olunuz.]tıklayıp gerekli alanları dolurup bize bildiriniz gereken en kısa sürede yapılacaktır...