Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2007, 07:10 PM   #1 (permalink)
Görev Alma Vakti
Ezberim Üyelik BiLgilerim
Üye No: 11561
Ezberim Tşk İstatistikleri Tesekkür: 828
608 Mesajına
1271 Kere Teşekkür Edildi
Ezberim Rep PuanLaması
Tecrübe Puanı: 201
Rep Puanı: 16674
Rep Derecesi:
Anarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond reputeAnarko has a reputation beyond repute
Anarko - MSN üzeri Mesaj gönder
Alkkis Forum Hırsızları

FORUM HIRSIZLARI

Tarih : 10 Şubat 2007
Olay mahali : Ezberim Forumları
Olay : forum hırsızlığı

Türkiyenin 2001 ekonomik krizinden sonra hırsızlığa doyamayan milletimizi ve devletimizi çökerten anti insanların bir sonraki durağı EzberiM forumlarıydı.hırsızlık artık önüne geçilemez bir sorun haline gelmişti…

İşte borsayı düşürecek döviz kurunu fıttıracak altın fiyatlarını çıldırtacak kısacası türkiyeyi sarsacak FİT(forum istihbarat teşkilatı) tarafından basına sızdırılan olay belgeler

Hırsız 1(avni) : şşş aga ses çıkarma süper modlar içerde ben program download bölümüne giriyorum al sen şu feneri video bölümünde ne var ne yok hepsini topla Güzin Abla Bölümünde buluşalım.. hadi kardeşim dikkatli ol

Hırsız 2(cemşit) : hacı Sameti dışarıda unuttuk ya üye olamadı o mal :lool:

Hırsız 1(avni): Önemli değil birazdan damlar.. şşşşşşşş sessiz ol kaç kaç kaç Flash Animasyon Video ya saklan By_uLKeN geliyooo

Hırsız 2(cemşit): tamam gitti galiba avni abi çabuk koş program download bölümüne attractive gelmek üzere hadi baba

Samet foruma sonunda üye olur..

Hırsız 2(cemşit): Samet gel olum önce senle şu videoları toplayalım tut şu feneri

Hırsız 3(Samet) : Abi çuvalı diğer forumda unuttum ya.. Abi hadi gidelim yeterince topik çaldım zaten

Hırsız 2 (Cemşit) : Getir bakalım.. hmmm ne varmış hönkkk olum bu ne lan angut musun sen Şarkı sözlerini ne yapıcaz olum bu mudur senin hırsızlık anlayışın.. Çabuk git divx bölüme 80 tane link getirmezsen seni topiklerden birine bağlar PEmBeLİ_PiSİ ya söylerim çöpteki topiğin içinde kalırsın.. çabukkk

Hırsız 1(avni) Genç kafede oturmuş sigarasını içiyor..

Hırsız 1(avni) : Gelmedi bu salaklar ya neyse bakalım ne var buralarda

SeLiN:): aaayyyyyyyyy hırsızzz varrrrrrrrr çabuk orduyu natoyu birleşmiş ve birleşmemiş tüm milletleri çağırın imdaaattttttt

Hırsız 1(avni) : ablacım dur sakin ol ya 2 program alıp çıkcaz Allah aşkına sus

Hırsız 2 (cemşit) : Samet gel olum bağrışmalar duydum avni ağabeyi çiziyolar galiba

Hırsız 3(Samet) : aga dur Üye Resimlerineeuğrayıp öle gidelim boşver avniyi

Hırsız 1(avni) : sameett cemşit nerdesinizzz topuklayın admin süpermodlar herkes damlicak şimdi çabuk toplanın kaçalım…

3 hırsız alabildikleriyle forumdan kaçmak isterken FİT in ihbar etmesiyle süper modlar tarafından karantina altına alınıp PEmBeLİ_PiSİ tarafından FGM’ye (forum güvenlik mahkemesi) sevk edilirler…

Bu konuyu açmamın sebebi foruma sadece sömürü için gelenlerdir…Dilerim bunu anlarlar.Teşekkürler

Anarko

Konu Anarko tarafından (02-10-2007 Saat 08:41 PM ) değiştirilmiştir..
Anarko isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Anarko Mesajına
15 Kere Teşekkür Edildi:
(( ZeLiKoMm )) (02-21-2007), alone_prince (02-26-2007), BRKL Cimbomlu (02-10-2007), bycin (02-10-2007), crazylaz (02-26-2007), Dj iSyAnKaR (02-10-2007), einsamleben (02-10-2007), hamitozlu (03-12-2007), KrALiÇe (02-10-2007), NoFeAr_EaGLe (02-10-2007), RuzGaR KiZi (03-11-2007), scorpion_09 (02-21-2007), SeLiN:) (02-10-2007), slm_tsr (03-11-2007), ßaYan_ŞiDDeT (02-13-2008)